Полина се присмя на Благой Георгиев: С нея ли ме смени?! Май рязко си занижи критериите! (СНИМКИ на Джизъса и новата му)

Най-нови

Двамата все още са в развод, а тя не пропуска сгоден случай да го захапе. И с право. Благой Георгиев още не се води свободен мъж, едва преди дни научи, че съпругата му иска развод, а вече се показва гордо с друга. И, разбира се, Полина Спасова не пропусна да му натрие носа.

Знаем, че се говореше как новата жена на Джизъса, за която и самата Полина призна, че е наясно, не е певицата Татяна. Да, двамата с Татяна бяха любовници, но това беше преди доста години и на Георгиев вече не му е интересно, няма тръпка. Затова да се твърди, че е пак с Татяна, е нелепо.

Друга обаче му топли леглото и му мачка чаршафите към днешна дата и това е Мария Обрейкова, също участничка в Сървайвър. Никой не предполагаше такъв развой между двамата, но Благо може да учуди всички, винаги и с всичко.

Двамата с Мария дори се показват вече заедно като последно отидоха като двойка на тържеството на Георги Валентинов по случай имения му ден. Фотосите не останаха скрити от никого и естествено, бяха видени от Полина.

“С нея ли ме смени?! Като гледам, май рязко си е занижил критериите… Всъщност изобщо не ме интересува, а и друго не съм очаквала. Горко й и на тази, и на другата, и на по-следващата… Която и да е с Благой, да се радва първите месеци и да си има едно наум”, коментирала Полина пред приятели.

3 thoughts on “Полина се присмя на Благой Георгиев: С нея ли ме смени?! Май рязко си занижи критериите! (СНИМКИ на Джизъса и новата му)

  1. It’s in point of fact a nice and helpful piece of info. I’m satisfied that you just shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  2. There are definitely a whole lot of details like that to take into consideration. That is a great level to deliver up. I provide the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you deliver up where crucial thing might be working in honest good faith. I don?t know if finest practices have emerged round things like that, but I’m certain that your job is clearly recognized as a good game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *