Как мирише тялото ни, ако сме болни от коварна болест

Food Без категория

Експертите смятат, че трябва да се обръща повече внимание на сигналите от организма ни. Днес една от най-страшните болести е именно ракът, а учените са установили някои зависимости между миризмата от тялото и коварните болести. Според тях тялото може да сигнализира по няколко начина, че страдаме от коварното заболяване.

Те са установили, че тогава организма ни започва да изпуска специфични миризми и тя трябва да ни е сигнал за сериозна опасност.

Вижте за какво трябва да следите:

 

Лош дъх сутринта след събуждане

Разбира се сутрин сме свикнали да не се будим със свеж дъх, но при спазване на нормална устна хигиена и все пак е налице доста неприятен дъх, то една от възможните причини и сънна апнея. Нейното пренебрегване увеличава не малко риска от инфаркт и инсулт.

 

Необичаен мирис от краката

Гъбичките по кожата на краката са едни от причинителите на лоша миризма. Според доктор Камерън Рошар обаче това състояние е важно да бъде лекувано навреме и да не се подценява, тъй като бактериите могат да се разпространят и по останалата част от тялото ни.

 

Миризма от урината или фекалиите

Рязка промяна в миризмата на екскрементите ни може да е сигнал за спешна нужда от преглед при лекар. Причините могат да са най-разнообразни – от проблеми с храносмилането до онкологично заболяване. А промяна в миризмата на урината може да е сигнал за инфекция или камъни в бъбреците.

Източник: blitz.bg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *