Зрители скочиха на Елена от Ергенът, нарекоха я психопат (Обявиха я за жена с психични отклонения)

Най-нови

В последния епизод на романтичното предаване  станахме свидетели на дръзката провокация на Елена. Която няма да се откаже от Евгени дори ако си тръгне с друга под ръка. Влюбената редакторка заяви публично, че ако пианиста направи грешка  не избере нея, а друга, се закани, че и след играта ще го преследва.

Зрителите обаче не харесаха поведението на загубилата си ума по виртуоза красавица и я обявиха за жена с психични отклонения: „Изпитвам страх от такива луди и нахални жени, като Ленчето.”, „В нейния случай дума имат психиатрите, поведението й е плашещо!”, категорични са феновете.

И са на мнение, че ако наистина обичаш някого и виждаш, че е щастлив, трябва да го оставиш да е щастлив, а не да му разваляш отношенията с друг и да го разделиш, само защото смяташ, че ти си прав.

Почитателка на предаването е ужасена от заканата на Елена, че ще преследва Евгени и след края и пише: „Този Ерген се превърна от шоу в някакъв психотрилър. Чак не мога да повярвам какви психопати има на този свят. Елена вече е символ на дъно, не приемам, че това е образ на интелектуалка! Злобна и нахална жена! Тя е за усмирителна риза!”, гневи се тя.

 

1 thought on “Зрители скочиха на Елена от Ергенът, нарекоха я психопат (Обявиха я за жена с психични отклонения)

  1. hello!,I love your writing very a lot! percentage we keep up a correspondence more about your post on AOL? I require an expert in this area to resolve my problem. May be that’s you! Taking a look forward to look you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *