Евгени Генчев става ментор в „Гласът на България“

Най-нови

По всичко личи, че най-желаният и одумван у нас ерген Евгени Генчев се готви за ново поприще – ще става ментор в новия сезон на „Гласът на България“. Хитовото предаване ще се превърне в новото му работно място.

 

Само преди броени дни пианистът направи своя избор за любима през очите на цяла България.

Генчев, който ще има няколко концерта из страната обаче вече отрече, че е избрал половинка извън риалитито „Ергенът“.

 

Папараци го уловиха със звездата на певческия небосклон – Дара под ръка в столицата.

Двамата обаче само влязоха в магазин за алкохол. Твърди се, че тя не е любимата, която пианистът избира извън предаването за своя половинка, а негова далечна братовчедка и подкрепа в тежките му дни на звездна слава.

Затова двамата преди броени дни бяха в Равда, където заедно с още музиканти от цяла Европа се събраха да композират песни и да реализират музикални проекти.

 

Евгени видя и бъдещата си сцена в Бургас, където предстои да изнесе концерт.

За никого не е тайна, че Дара е обвързана с д-р Ервин Иванов, с когото са неразделни. Младата певица дори отслабна драстично в името на любовта и визията в „Инстаграм“, а Генчев е далеч от любовните й похождения.

 

Несъмнено мургавият мачо би бил идеален за журиращ в „Гласът на България“. Предстои да прецени дали да осребри славата си от Ергенът като маестро на бъдещи таланти в предаването или да продължи да се показва само като творец над клавишите с концерти из цялата страна.

Договорната му обвързаност с продуцентите на „Ергенът“ обаче предполага поява на екран след края на истерията по шоуто и „Гласът на България“ било единственото риалити, в което Генчев бил склонен да участва.

Източник: Уикенд

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *