Бургаски „лекета“ нахлуха в затвора след гонка с полицаи! Просят си място до Семерджиев

Най-нови

Брутална гонка на две разлигавени момчета едва не изби няколко човека в морския град Бургас. Макар да са на по 31 и 27 г., са се държали като тийнейджъри и са заплашили много човешки животи.

Всичко е започнало от ул. „Индустриална“, където се намира пункт за технически прегледи на „Шел“. Единият от мъжете се заяждал и се държал враждебно със служител на пункта.

След това двамата млади мъже тръгват с „Мерцедес“ и веднага удрят челно три паркирани автомобили. 31-годишният водач на МПС-то няма правоспособност да шофира.

След инцидента с колите е подаден сигнал в МВР. Започва луда гонка с полицията. Целта на двамата терористи по пътищата е била да излязат на Околовръстното, където ще могат да развият по-голяма скорост и така да избягат на полицаите.

Те обаче объркват пресечката и нахлуват директно в улицата на полицейския арест, джипът им разбива вратите и нахлува буквално в двора на бургаския затвор. Там вече бегълците са заловени.

Добрата новина е, че няма пострадали хора и че няма избягали затворници. Все пак обаче животът на много минувачи и шофьори е бил застрашен.

Двете „човешки лекета“, както могат да се определят, са били тествани за наркотици и алкохол, но пробите им са отрицателни. Интересно тогава защо са причинили всичко това. Единствено късметът ги е покрил да не станат Георги Семерджиев номер 2.

Източник: Dir.bg

2 thoughts on “Бургаски „лекета“ нахлуха в затвора след гонка с полицаи! Просят си място до Семерджиев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *